Verbeter de klantreis met CCV SoftPOS

Verbeter de klantreis met CCV SoftPOS

De klantbeleving optimaliseren door ook die laatste stap, het afrekenen, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een nieuwe ontwikkeling hierin is CCV SoftPOS, een mobiele betaaloplossing. Na succesvolle pilots bij grote ketens lanceerde CCV deze maand haar nieuwkomer.

Eerder las je over de toekomstgerichte en flexibele betaaloplossing CCV SoftPOS. Hiermee is  het mogelijk om op Android handheld devices contactloze betalingen op een eenvoudige, snelle manier te accepteren. 

Download nu de gratis whitepaper met alle voordelen en ervaringen
CCV heeft alle voordelen voor grote retailers en klanten verzameld in een gratis whitepaper. Lees in de SoftPos whitepaper onder andere de ervaringen van Primera, de visie van Mastercard over SoftPOS en hoe CCV SoftPOS werkt in verschillende situaties.

Verbeter direct de klantervaring en verminder de werkdruk
Medewerkers in de detailhandel zijn vaak al uitgerust met een Android handheld device: voor logistieke doeleinden of om producten te scannen en voorraadinformatie op te vragen. Vanaf nu is het mogelijk om de artikelen in het mandje van de klant te scannen en een contactloze betaling te accepteren. Hiermee wordt niet alleen direct de klantervaring verbeterd, maar ook de druk op de medewerkers verminderd tijdens piekmomenten. 

Creëer een naadloze klantreis
Klanten zullen blij zijn met zo’n flexibele en snelle afhandeling van de betaling. Zij hoeven hun (zware) producten niet meer door de winkel te dragen of vast te houden terwijl ze in de rij staan. 

Voordelen CCV SoftPOS : 
✔️ Verbetering mobiliteit
✔️ Lage investering in hardware
✔️ Betere werkervaring medewerkers
✔️ Verhoogde flexibiliteit
✔️ Schaalbare betaaloplossingen

Een makkelijke en snelle manier om overal in de winkel te kunnen betalen, verhoogt de klantervaring en stimuleert klanten om terug te blijven komen. 

Eén enkele betaal API: minder complexiteit voor geïntegreerde oplossingen
Ook technisch gezien brengt CCV SoftPOS vele voordelen met zich mee. CCV levert een API waarmee SoftPOS eenvoudig kan worden geïntegreerd met een bestaand POS-systeem of met een contactloos kassasysteem (ECR). Dit betekent dat de winkelier niet handmatig hoeft te schakelen tussen apps om een betaling te initiëren. Zodra de betaling is geslaagd, wordt de ECR of POS app automatisch weergegeven. Gegarandeerd een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Gratis whitepaper met alle voordelen, ervaringen en mogelijkheden 
CCV heeft alle voordelen voor grote retailers en klanten verzameld in een gratis whitepaper. In deze whitepaper lees je onder andere ook de ervaring van Primera en de visie van Mastercard over SoftPOS. CCV geeft uitleg hoe CCV SoftPOS werkt in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als volledige service (direct betalen na een adviesgesprek), bij thuisbezorging en in het verkorten van wachtrijen. De whitepaper kun je gratis downloaden via deze link

Meer informatie op de CCV-website
Wil je meer informatie over deze nieuwe betaaloplossing? Bekijk dan de website van CCV of neem contact op met één van de accountmanagers via corporatesales@ccv.eu.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!