Trendhopper is bij velen wel bekend, maar zeg je Budget Home Store dan gaat er toch bij minder mensen een belletje rinkelen. De zogeheten ‘discount plus’-formule en Trendhopper vallen samen onder VME Retail. “Wij hebben nog een mooie uitdaging voor de boeg met betrekking tot onze naamsbekendheid”, vertelt formuledirecteur Göran van Tol. Een gesprek over de ambities van deze woonwinkelketen.


Budget Home Store bestaat sinds 2012 en heeft zestien winkels verspreid over Nederland. De formule wordt alleen maar geëxploiteerd door franchisers en heeft dus geen eigen vestigingen. Onlangs startte de retailer met de uitrol van zijn nieuwe winkelconcept en kwamen er twee vestigingen bij: in Apeldoorn en Almelo.


Wat kenmerkt het concept van Budget Home Store?
“Budget Home Store is discount-plus. Dat wil zeggen dat we onze meubels aanbieden tegen een betaalbare prijs en tegelijkertijd zorgen voor een goede service richting onze klanten. Het is bij ons niet zo dat de klant alles zelf moet doen omdat de prijs al zo laag is. Bij Budget Home Store krijg je meer dan bij een...