Het coronavirus zet de wereld op zijn kop en zorgt voor een regelrechte crisis. Het resultaat? Serieuze en ernstige nieuwsberichten en zware gesprekken. Om het hier en daar een beetje lichter en luchtiger te maken, verschijnt elke woensdag een column van Hans Verstraaten over opmerkelijke zaken binnen de retail.

Beste klant,

Hartelijk welkom in Kees’ Kledingparadijs. U bent onze koning! Wij stellen het echter op prijs dat u zich aan een aantal regels houdt. 

Bij binnenkomst wordt uw temperatuur gemeten. De normale lichaamstemperatuur ligt tussen de 35,5 en 37,5 graden Celsius. Bij een lichaamstemperatuur boven de 38 graden Celsius wordt u niet toegelaten maar afgevoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor een grondige test. Bent u boven de zestig? Dan dient u uw bezoek te beperken tot maximaal vijf minuten. Bent u boven de zeventig? Ga dan naar onze concurrent Tom’s Kledinghemel (eerste straat links). U krijgt bij binnenkomst een formulier dat 22 vragen stelt omtrent uw gezondheid de laatste vijf jaar. Invullen kost slechts twintig minuten. Heeft u de laatste vijf...