We leven in roerige tijden. En als ik de mensen die het kunnen weten mag geloven, blijft het zo roerig. Dat maakt het lastig om vooruit te kijken. Waar gaat de wereld naartoe? En waar gaan wij naartoe? 

 

Toch is dat precies wat we binnen Simac hebben gedaan: vooruitkijken. Dat heeft geleid tot een duidelijke conclusie: wij beginnen met Simac aan een nieuwe fase. Een fase waarin we stappen vooruit zetten richting een toekomst als toonaangevende IT-service-integrator die heldere keuzes maakt en tegelijkertijd de warme banden met zijn klanten koestert. 

 

Dat we aan een nieuwe fase beginnen, is een duidelijke keuze. Een keuze voor onze klanten en onze medewerkers. Wij willen onze klanten - en het liefst ook de klanten van onze klanten - beter begrijpen, zodat we van meer betekenis kunnen zijn. Wij willen onze medewerkers volop in hun kracht zetten, zodat zij het verschil kunnen maken voor onze klanten. Dat is de manier om zowel de klant- als medewerkerstevredenheid te vergroten en de basis voor een succesvolle toekomst te leggen. 

 

Voor het maken van keuzes is zelfkennis vereist. Wat zijn onze sterke en zwakke punten? Welke punten willen we verder ontwikkelen? We hebben zowel klanten als medewerkers gevraagd om ons een spiegel voor te houden. Dat heeft het inzicht versterkt dat we niet alles zelf kunnen en willen doen. Soms is het beter om voor specifieke zaken te vertrouwen op de expertise van anderen. Een goede samenwerking met strategische partners wordt belangrijker dan ooit. Wij geloven in de kracht van ecosystemen.

 

Dit magazine geeft alvast een eerste indruk van de nieuwe fase. Directieleden Maartje van Schagen en Peter Aalbers vertellen over de totstandkoming van een nieuwe strategie. De verhalen over PSV, Vion en Trajectum laten zien welke klanten wij graag aan ons binden. De interviews met GK Software en IBM maken duidelijk hoe belangrijk ons ecosysteem met partners is. Hoe wij de nieuwe fase voor ons zien, zal de komende maanden steeds duidelijker worden. Voor onze klanten en voor onze medewerkers.

 

Want Simac is er voor jou.

 

Marc Loo, director sales, Simac IT NL
 

Kom meer te weten over Simac