De klantbeleving verbeteren terwijl de personeelsbezetting in winkels onder druk staat? Waarborgen dat klanten hun gewenste artikelen krijgen nu supply chains soms haperen? De oplossingen voor deze vraagstukken zijn grotendeels te vinden in: de juiste technologie. Personeelstekort? Laat IT voor je werken! 

 

Centric biedt de slimme technologie waar retailers vandaag behoefte aan hebben. Neem Locus WMS, het geavanceerde warehousemanagementsysteem dat Casa en Intertoys in staat stelt een flinke sprong vooruit te maken. In dit magazine leest u hoe deze ketens Locus WMS inzetten om hun omnichannelpropositie verder te versterken. 

 

Voor de interactie met consumenten biedt Centric ondersteuning via de Omnichannel Retail Suite. Met dit innovatieve en stabiele platform organiseren retailers voor iedere klant de best passende shoppingtrip. Boon Food Group laat zien hoe dat uitpakt op de winkelvloer. 

 

Met Locus WMS en Omnichannel Retail Suite bieden we retailers de intelligentie om processen snel, efficiënt en doeltreffend aan te sturen. Tegelijkertijd kunnen retailers met deze systemen snel nieuwe kanalen, touchpoints en technologieën adopteren. Bijkomend voordeel: retailers verzamelen met deze oplossingen een schat aan data. 

 

Steeds meer bedrijven streven naar een datagedreven bedrijfsvoering, maar wat betekent dat precies in de praktijk? Centric onderzocht hoe verschillende sectoren naar data science kijken. De veelbelovende resultaten van dit onderzoek zijn gebundeld in een trendrapport, waarover u verderop meer leest. Logistiek dienstverlener Hoekstra ging hier al mee aan de slag en vertelt in dit magazine hoe zij data science toepassen om de ultieme ritplanning te realiseren. 

 

Het mag duidelijk zijn: technologie biedt ongekende mogelijkheden voor de grote uitdagingen van dit moment. Na het lezen van dit magazine geïnspireerd geraakt? Bent u benieuwd wat technologie voor uw bedrijf kan betekenen? Wij begeleiden u graag bij uw ontdekkingstocht.
 

Tjebbe Mobach (l), productmanager Centric
Ivo Tonk, salesmanager Centric