Even snel naar de supermarkt voor een reep chocolade om er vervolgens mee op de bank te ploffen terwijl je aan een nieuwe serie begint. Niet als het aan Coco & Sebas ligt. Daar wordt chocolade verheven tot een groter goed. Bij het luxe chocolademerk ligt de focus op de gehele merkbeleving en gaat het dus niet alleen om de chocolade. 
 

Het van origine Brabantse chocolademerk bestaat sinds 2017 en probeert met vallen en opstaan de Europese chocolademarkt te veroveren. Niet zonder succes. De winkels schieten als paddenstoelen uit de grond en ook online wint het bedrijf steeds meer terrein. RetailTrends sprak met Roger Scheeren, managing director bij Coco & Sebas, en ontdekte wat hen onderscheidt van een klassieke patisserie. 
 

Waar is het idee voor Coco & Sebas vandaan gekomen? 
“Onze oprichter Remy Rombouts heeft zijn hele leven in de chocolaterie en verschillende sterren restaurants gewerkt. Toen hij onderzocht wat er in Nederland op het gebied van chocolade wordt gedaan, zag hij een gapend gat tussen de klassieke patissiers en de supermarkten. Hij kwam toen...