Onze columnist Hans Verstraaten lijkt een neus te hebben voor opmerkelijke zaken binnen de retail. Hij is de beroerdste niet en deelt ze graag met ons. Elke woensdag om precies te zijn.

Juist nu is het tijd voor saamhorigheid onder retailers. Juist nu moet je honderd procent klantgericht zijn. Juist nu moeten bovenal lokale retailers profiteren van de coronacrisis. Juist nu overleef je als retailer alleen met een efficiënte, effectieve omnichannelstrategie. Juist nu moeten de banden met leveranciers stevig worden aangehaald. Juist nu spelen onze medewerkers een hoofdrol richting klanten. Juist nu is het tijd in de retail voor nieuwe, creatieve initiatieven. Juist nu moeten verhuurders zich soepeler opstellen wat betreft winkelpanden. Juist nu zijn mondkapjes in winkels haast een verplichting. Juist nu is het tijd om met alle betrokkenen – winkeliers, verhuurders, gemeentebesturen - plannen te maken voor de winkelstraten in onze binnensteden.

Juist nu is het tijd om kleine, zelfstandige retailers te steunen. Juist nu is het tijd voor een leuk extraatje voor de mannen en vrouwen in onze dc’s. Juist nu moet je zuinig omgaan...