9
jul

Zalando: Hoe Connected Retail jouw groei versnelt

Zalando: Hoe Connected Retail jouw groei versnelt

Locatie

RetailTrends.nl

Programma

Branded Webinar: Hoe Zalando's Connected Retail jouw groei versnelt
De zware crisis die de wereld in de greep heeft maakt dat grote, sterke bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen. Zo schieten bierreuzen als AB InBev en Heineken de horeca te hulp en steunt Unilever zijn toeleveranciers. Voor moderetailers draagt Zalando zijn steentje bij via zijn connected retail-platform.

De afgelopen maanden hebben duidelijk bewezen hoe belangrijk het is om offline en online met elkaar te verbinden. Het online platform voor mode en lifestyle Zalando heeft zorgvuldig overwogen hoe het een deel van de oplossing kan zijn, door de mode-industrie samen te brengen op zijn platform. 

Vice President direct to consumer Carsten Keller legt in dit webinar uit hoe 'Connected Retail' het voor zowel kleine als grote fysieke winkels mogelijk maakt om gemakkelijk toegang te krijgen tot online bestellingen van de miljoenen klanten die bij Zalando winkelen. 

Dit is een Engelstalige presentatie.

SprekerCarsten Keller (dui)
Host: Redactie van RetailTrends

Datum: 9 juli
Tijdstip: 15:00 uur - 16:00 uur

Dit gratis webinar is voor iedereen te volgen. Je kunt tijdens het webinar vragen stellen aan Carsten Keller. Aanmelden kan tot 9 juli 15:00 uur via onderstaand inschrijfformulier. 

Het webinar wordt 10 juli gepubliceerd op RetailTrends.nl zodat iedereen het webinar nog eens terug kunnen kijken.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven: