30
sep

The Eataly Experience

The Eataly Experience

Locatie

Milaan en Bologna

Programma

Ga je op 30 september met ons mee op studiereis naar Italië? We laten je graag Milaan zien - een stad vol legendarische luxemerken en de Quadrilatero d’Oro, oftewel de Gouden Vierhoek. 

In Bologna wacht Oscar Farinetti ons op. Als oprichter van het culinaire concept Eataly weet hij als geen ander wat lekker eten is. In Fico Eataly World, 'het Disneyland voor de culinaire liefhebber' deelt hij zijn enthousiasme voor retail en passie voor eten met ons tijdens een interactieve sessie.

Voor onze Eataly Experience hebben wij plek voor twintig retailers en merkfabrikanten. Je overnacht in een fijn hotel (2x) en je retourvlucht, ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (1x ) wordt vanzelfsprekend verzorgd. 

We vliegen op donderdagochtend 30 september vanaf Amsterdam op Milaan, en zaterdagochtend 2 oktober vliegen we vanaf Bologna weer terug naar Amsterdam. 


Early bird-ticket t/m 15 augustus 2021:
Het tarief voor deze unieke experience is: € 1.950 ex btw per persoon.
Geïnteresseerd in deze trip of heb je een vraag? Mail dan naar events@retailtrends.nl
Tarief na 15 augustus: € 2.350 ex btw

 

Ben je als toeleverancier geïnteresseerd in deze trip?
Mail dan naar Gideon ten Holte, gideon@retailtrends.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Reservering van deze plekken is uiteraard onder voorbehoud. Indien coronamaatregelen het niet mogelijk maken om te reizen zal de reservering worden geannuleerd of doorgeschoven naar een volgende editie.