7
apr

RetailTrends & Friends

RetailTrends & Friends

Locatie

Clubhouse: RetailTrends Club

Programma

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Elke woensdag in de RetailTrends Club op Clubhouse, tussen 11 en 12 uur. 

Host: RetailTrends-redactie
Thema: Fans Love Brands: Hoe word je een lovebrand.

Podiumgasten: René Repko (State of Art), Bram de Leeuw (&C) en Onica van Heusden (merkstrateeg).

Van een verkoper van producten uitgroeien tot lovebrand, wie droomt er niet van? Sommige merken zijn zo geliefd dat ze kunnen rekenen op fans van over de hele wereld. Wat is het geheim? Die vraag staat centraal in de Fans Love Brands-special in de RetailTrends Club op Clubhouse, 7 april tussen 11 en 12 uur.

Een bekende Nederlander als merk: vanzelfsprekend succesvol of gewoon keihard werken? We bespreken het met Bram de Leeuw, creative strategy director bij &C - het contentmerk van presentatrice en actrice Chantal Janzen. Ook praten we met René Repko, ex-marketingman van onder meer Rituals en Action en nu ceo van State of Art, over hoe je een sterk merk bouwt. En ook merkstrateeg Onica van Heusden geeft haar expertvisie op het creëren van lovebrands.

RetailTrends & Friends is elke woensdag tussen 11 en 12 uur live. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.