14
apr

RetailTrends & Friends

RetailTrends & Friends

Locatie

Clubhouse: RetailTrends Club

Programma

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Elke woensdag in de RetailTrends Club op Clubhouse, tussen 11 en 12 uur. 


Host: RetailTrends-redactie
Thema: Investeren in crisistijd.

Podiumgasten: Nawish Baars (Bomont), Arne Altmann (Le Pain Quotidien), Eelco Gelauff (ABN Amro).

De coronacrisis brengt veel retailers in het nauw. Alle reden voor een pas op de plaats. Of juist niet? Er zijn ook spelers die deze tijd juist aangrijpen om op zoek te gaan naar nieuwe kansen en niet bang zijn wat risico te nemen.

De Zeeuwse modeketen Bomont maakte afgelopen week bekend de stap over de provinciegrens te maken en winkels in Brabant te openen. Operationeel directeur Nawish Baars over het hoe en waarom. Bakkerij- en restaurantformule Le Pain Quotidien ziet de sluitingsperiode als de uitgelezen kans om zijn merk nog eens tegen het licht te houden en nieuwe digitale kansen te grijpen. Arne Altmann vertelt er alles over. En sectordirecteur retail Eelco Gelauff van ABN Amro geeft zijn expertvisie op investeren in crisistijd.


RetailTrends & Friends is elke woensdag tussen 11 en 12 uur live. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!