28
apr

RetailTrends & Friends

RetailTrends & Friends

Locatie

Clubhouse: RetailTrends Club

Programma

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Aanstaande woensdag in de RetailTrends Club op Clubhouse tussen 11:00 - 12:00 uur.


Host: RetailTrends-redactie
Thema: De winkels gaan weer open


Podiumgasten: Hans Geels (ceo Dille & Kamille), Dick van Dijk (regio sales manager Bristol), Eus Peters (directeur Raad Nederlandse Detailhandel) en Frank Quix (eigenaar Q&A Consultancy).

Op 15 december moesten alle niet-essentiële winkels op slot als onderdeel van de lockdown. In de maanden daarna werden enkele kleine stapjes op weg naar heropening gezet. Eerst werd click & collect toegestaan, daarna kwam winkelen op afspraak erbij. Vanaf 28 april mogen alle winkels eindelijk weer klanten zonder afspraak ontvangen, zij het nog steeds met een maximum van één klant per 25 vierkante meter.

Dille & Kamille heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het zijn fysieke winkels veel belangrijke vindt dan de webshop. Hoe deze formule aankijkt tegen de heropening bespreken we met ceo Hans Geels. Ook schoenen- en kledingketen Bristol staat te popelen om weer verder open te gaan. Dick van Dijk, sales regio manager en al vele jaren actief bij de retailer, geeft zijn visie op de situatie. Als experts schuiven Eus Peters en Frank Quix aan op het podium.

RetailTrends & Friends is elke woensdag tussen 11 en 12 uur live. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!