​Het crosschannel vlaggenschip van Score

Score breidde sinds zijn oprichting in 1981 gestaag uit naar meer dan tachtig winkels. Twee daarvan zijn gevestigd in de Kalverstraat, met sinds kort één echte uitblinker: de nieuwe flagshipstore met nummer 40 naast de deur.

De winkel werd vorige week heropend als flagshipstore en geldt als ‘de volgende stap in de strategie van een volledig geïntegreerde crosschannel shopping experience’. De winkel beschikt bijvoorbeeld over een ‘Connect Bar’, waar klanten van tablets gebruik kunnen maken en een drankje kunnen krijgen. Verder is er de mogelijkheid om smartphones op te laden.

De winkel is verder uitgebreid met lifestyleproducten zoals boeken en gadgets. Daarnaast is er in het midden van de flagshipstore ruimte gemaakt voor een grote jeanswall, waar naast de bestaande merken ook onder meer jeans van Superdy en Levi’s te koop zijn.

The Thirsty Fisherman was samen met Score verantwoordelijk voor het storedesign. Het doel was om de waarden van de jeansketen duidelijk te laten spreken. En dan heeft de modeketen het over ‘het connecten met, inspireren van en het leveren van een ongekend servicelevel’. Voor het design werd gebruikgemaakt van robuuste materialen zoals beton en hout, maar ook de laatste trends zoals exclusieve lampen van Diesel Living with Foscarini en een illustratiewall van streetartist RESUK.