Het nieuwste H&M-monument

Vorige maand opende H&M al een flagshipstore in Den Haag. Deze maand kwam daar die aan het Rokin in Amsterdam bij. Net als in Den Haag is de winkel in de hoofdstad gevestigd in een voormalig pand van Maison de Bonneterie.

De winkel oogt aan de ene kant typisch H&M: licht, wit en ruim van opzet. Maar aan de andere kant zijn veel karakteristieke elementen van de vorige eigenaar behouden. Zo zijn de glas-in-loodkoepel, het trappenhuis, sierlijsten en andere originele elementen gehandhaafd. Naast de ingang staat zelfs nog Maison de Bonneterie in steen gegraveerd.

Het nieuwe vlaggenschip telt zes verdiepingen waar alle collecties van H&M te vinden zijn. Eén verdieping is volledig gewijd aan woonspullen en een halve verdieping staat vol met schoenen.

Aan de verbouwing van het rijksmonument aan het Rokin werd al sinds de zomer gebouwd. Het is, naast het filiaal aan de Dam, de tweede H&M-vestiging in een imposant monumentaal pand in de hoofdstad. In totaal heeft de moderetailer twaalf winkels in Amsterdam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in