​Dit is de eerste jeanswinkel van WE Fashion

​Dit is de eerste jeanswinkel van WE Fashion

Denim is hot. Niet voor niets wil House of Denim-oprichter James Veenhoff Amsterdam een van de denimhoofdsteden van de wereld maken. Hij krijgt daarin bijval van WE Fashion, dat begin deze maand zijn eerste jeanswinkel voor mannen heeft geopend in onze hoofdstad.

De eerste zogenoemde WE Blue Store is gevestigd aan de Nieuwendijk en vervangt daar een reguliere winkel van de modeketen. In de conceptstore voor mannen draait volgens WE ‘alles om het vinden van de perfecte jeans’. Het assortiment bestaat uit de jeans van het merk Blue Ridge en een uitgebreide casual wear-collectie met onder meer sweats en shirts. Verder zijn er ervaren denimspecialisten aanwezig, die vertellen over de laatste trends en fits en stylingtips geven.

De jeanswinkel beschikt over 120 vierkante meter, een grote denim wall en krijgt iedere maand nieuwe collecties. “De herencollectie is nog altijd de motor van het bedrijf, waarmee we onze stabiele positie binnen het retaillandschap vasthouden”, vertelt ceo Joris Aperghis. Vorig jaar werd in een nieuwe winkel in Enschede al een denimruimte onder de naam Blue Ridge Zone geïntroduceerd.

De Blue Store in Amsterdam wordt in begin maart officieel geopend. WE Fashion blijft volgens Aperghis dit jaar in winkels investeren, ‘met WE Blue Store als fantastisch begin’. De modeketen opent begin april een nieuwe flagshipstore in het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in