Dit is Walmarts nieuwe high-tech winkel

Dit is Walmarts nieuwe high-tech winkel

Amazon een kassaloze supermarkt? Dat kunnen wij ook, dachten ze bij Walmart. In Tomball heeft de retailgigant een prototype van zijn nieuwe winkelconcept geopend.

In de nieuwe winkel kunnen klanten onder meer gebruik maken van Mobile Scan and Go. Daarmee kunnen zij hun boodschappen direct scannen en betalen met hun smartphone, zonder langs een kassa te hoeven. Ook kunnen ze er online bestelde producten in hun auto laten afleveren. De nieuwe toepassingen worden getest, met de bedoeling om ze bij succes ook in andere winkels uit te rollen.

De winkel is verder van een modernere look voorzien en heeft als eerste vestiging buiten New York een Chobani Cafe onder zijn dak. Verder is er een eerstelijnshulpdienst, waar klanten terecht kunnen klanten voor vaccinaties, gezondheidsscreenings en bloedprikken.

In de winkel is ook meer aandacht voor vers, met een groot biologisch aanbod en een in-store bakkerij waar verse broden en pizza's worden gemaakt. "Dit is een one-of-a-kind experience die winkelen makkelijker en sneller maakt en die onze klanten tijd en geld bespaart", aldus Walmart over zijn nieuwste aanwinst.