Dit is de bistro van Aldi

Aldi heeft in Keulen zijn allereerste eetgelegenheid geopend. De Aldi Bistro in Keulen serveert eten, wijn en koffie van het eigen merk en is bedoeld om de merkentrouw onder zijn klanten te versterken.

De bistro werd vorige week geopend in het Mediapark van Keulen en heeft de Duitse tv-kok Robert Marx als chefkok. Gasten kunnen er elke dag tussen 11 en 21 uur terecht voor een driegangenmenu. Kosten? 7,99 euro.

De bistro bestaat uit acht zeecontainers, heeft twee verdiepingen en telt negentig vierkante meter. Er is plaats voor zo’n vijftig gasten. Aldi combineert een industriële look met moderne details. Er is onder meer plek voor grote ramen en vintage meubels.

Het restaurantje is de komende drie maanden geopend. Bij succes is Aldi van plan ook bistro’s in andere steden te openen, maar waar is nog niet bekend.

De bistro maakt onderdeel uit van de campagne ‘Einfach ist Mehr’, die vorig jaar zowel door Aldi Süd als Aldi Nord werd omarmd. Aldi Süd is verantwoordelijk voor dit nieuwste initiatief.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!