Dit is het Belgische vlaggenschip van vanHaren

Dit is het Belgische vlaggenschip van vanHaren

Na de opening van een flaghipstore in Amsterdam eerder dit jaar, is nu België aan de beurt. VanHaren heeft afgelopen zaterdag in Brugge zijn grootste winkel van het land geopend. Het betekent de vierde vestiging voor de Nederlandse schoenenketen bij onze zuiderburen.

De flagshipstore bevindt zich aan de Steenstraat in het historische centrum van de stad, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. De winkel van vanHaren beschikt over een historische voorgevel en hoge plafonds, die volgens de retailer voor een ruimte effect zorgen.

Het vlaggenschip voor de Belgische markt telt twee verdiepingen, een aparte sportafdeling en een koffiebar. “Beleving en gastvrijheid vinden wij belangrijk en dat zie je terug in de inrichting van deze winkel”, aldus inkoopdirecteur Joost van Disseldorp. De gehele collectie van vanHaren is in de winkel te koop.

De Nederlandse keten ging in april van start in België en heeft al winkels in Aalst, Tielt-Winge en Bredene zijn geopend. “We kijken uit naar verdere expansie in België zodat nog meer klanten kennis kunnen maken met vanHaren en onze collectie”, aldus directeur Krein Bons.