10.000 roze tegeltjes en heel veel planten in São Paolo

Op de bovenste etage van het Cidade Jardim shoppingcenter in São Paolo, vind je sinds kort een nieuwe winkel: The Garden Above Store.

Op de bovenste etage van het Cidade Jardim shoppingcenter in São Paolo, vind je sinds kort een nieuwe winkel: The Garden Above Store. De winkel is compleet ontworpen en ingericht door het architectenduo Pistache Ganache. En de naam komt niet uit het niets: de winkel bevindt zich namelijk boven een grote tuin. De inrichting moet een afspiegeling zijn van de jonge en bijzondere stijl van het merk. 

+

Als concept voor de winkel hielden de architecten een verlaten zwembad dat compleet door de natuur overwoekerd is, in hun achterhoofd. Het idee kwam tot stand doordat het een wens was van het merk om de tuin buiten het winkelcentrum door te trekken in de winkel. 

De winkel bestaat uit twee gedeeltes: één waar alle mode-items zijn uitgestald en één voor de paskamers en de woondecoratie. In de centrale ruimte van de winkel zijn de muren met 10.345 roze tegels bedekt, waarvan tien procent hergebruikt is. De tegels verschillen iets van elkaar qua kleur en zijn als mozaïek op de muur geplaatst.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen