Nettorama goedkoopste supermarkt

Nettorama is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Dat concludeert de Consumentenbond dinsdag na een prijspeiling van honderdvijftig verschillende artikelen in landelijke supermarkten.

Nettorama zit acht procent onder het gemiddelde. Super de Boer zit acht procent boven het gemiddelde en is daarmee de duurste supermarktketen. Nettorama is voor het eerst alleen de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij de vorige vier onderzoeken van de Consumentenbond deelde de supermarktketen de eerste plaats nog met Dirk van den Broek. Deze supermarkt bleek dit jaar duurder dan Nettorama, maar was gemiddeld nog altijd zes procent goedkoper dan het landelijk gemiddelde.

De Consumentenbond heeft ook het aanbod van biologische en maatschappelijk verantwoorde producten onderzocht. De bond concludeerde dat het aantal supermarkten met biologische producten is toegenomen. Albert Heijn heeft net als voorgaande jaren het grootste assortiment van alle supermarkten, maar het aantal verschillende producten is wel afgenomen ten opzichte van voorgaande jaren.

Reacties 2


Jos Van schijndel 17 apr, 02:22

FANTASTIC JOB NETTORAMA VAN HARTE


Ilona Lubach 1 jan, 21:59

Nettorama is echt niet goed koop

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!