Brandenburg komt met magnetronvlees

Vlees- en vleeswarenbedrijf Brandenburg brengt onder de naam 'Diner Gemak' vers vlees op de markt dat in de magnetron bereid kan worden. Hiermee is het vleesbedrijf de eerste in Nederland die vlees geschikt heeft gemaakt voor de magnetron. De eerste producten zijn voorlopig alleen bij Super de Boer verkrijgbaar.

Volgens Brandenburg kan zijn product wel succesvol worden omdat het met een ‘double-wrap’ techniek is verpakt. De verpakking bevat een bovenfolie terwijl het vlees vacuüm in een ‘skinfolie’ in het vleesschaaltje ligt. De producten die worden verkocht zijn onder andere speklapjes, steaks à la minute en rundvlees.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!