The Phone House opent 4 april haar eerste zogenoemde concept store in Den Haag. De winkel heeft volgens The Phone House alles wat een klant wil: een ruime indeling, aansprekend design en klantvriendelijke medewerkers.

“De klant staat bij The Phone House centraal. De formule van de concept store past perfect bij deze visie. Vandaar dat we de komende jaren in ieder land waar we vestigingen hebben concept stores gaan openen”, aldus Bert van Dam, Managing Director van The Phone House Nederland.

De looproutes in de winkel leiden langs alle vitrines en displaywanden met telefoons, telefoon accessoires en andere producten. Voor productvragen en informatie kunnen consumenten terecht bij de staande klantbalies. Wil de consument een uitgebreider advies of een telefoon kopen, dan zijn er comfortabele en rustige zitplekken om te praten of de administratie af te handelen. In de winkel zijn ook een aantal digital signingschermen te vinden. Op deze schermen informeert de telefoonretailer winkelbezoekers over de laatste aanbiedingen, de nieuwste producten en de beste service.