C&A en Jan Smit hebben hun samenwerking uitgebreid. Vanaf Pinksteren is er ook een collectie kinderkleding op de markt. De J-Style kidscollectie is eenmalig en alleen bij 85 grote C&A filialen verkrijgbaar. Pas als blijkt dat het succes van de kinderlijn dat van de volwassen collectie evenaart, zal de kinderlijn een vervolg krijgen.

Het modebedrijf en de populaire volkszanger uit Volendam brachten in september vorig jaar de kledingcollectie J-Style op de markt. Hoewel in eerste instantie lacherig op het initiatief werd gereageerd, bleek de samenwerking een succes. In november waren al 150 duizend stuks verkocht en volgens C&A woordvoerder Paulien Straeter stond de teller in maart 2007 op 400 duizend stuks. De dames- en herencollecties van J-Style worden beiden goed verkocht, met het herenondergoed als opvallende uitschieter naar boven.

“Er was zoveel vraag naar kindermaten dat we besloten met een J-Style kindercollectie te komen”, zegt Straeter. “Ook zagen wij veel jongere fans van Jan de kleinste ‘volwassen' maten kopen om toch maar iets van J-Style te kunnen dragen.” C&A heeft nu een aparte kinderlijn gemaakt en geen kopie van de volwassen collectie. “De uitstraling is jonger, met meer prints en er zijn veel felle zomerkleuren gebruikt. Maar we hebben ook een boxershort en meisjesondergoed, omdat die bij de volwassenen zo'n succes zijn.”