Winkelcentrum Den Bosch ontruimd

Een deel van winkelcentrum Helftheuvel in Den Bosch is zaterdag enkele uren ontruimd geweest na de vondst van een pakketje in een juwelierswinkel. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) kwam ter plaatse en zag al snel dat er geen explosieven aanwezig waren. Het winkelcentrum was zaterdag aan het eind van de middag weer volledig open voor publiek. Alleen de juwelierswinkel was nog gesloten.

De eigenaar van de juwelierszaak werd in de ochtend opgebeld met de mededeling dat hij een zak geld voor zijn deur moest zetten anders zou zijn zaak tot ontploffing worden gebracht. In eerste instantie nam de juwelier de melding niet serieus, maar toen hij een pakketje met draden en een zendertje in zijn winkel aantrof schakelde hij toch de politie in.

Een deel van het winkelcentrum was enkele uren afgezet. De ontruiming van vijftien winkels leidde tijdens de gebruikelijke zaterdagmiddagdrukte niet tot problemen. Wel waren de ondernemers niet gelukkig met de ontruiming. De uitbater van een drogisterij schat zijn schade op 30 duizend euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!