Dirk van den Broek komt met vliegeractie

Supermarktketen Dirk van den Broek deelt vanaf maandag bijna een miljoen vliegers uit. Bij besteding van minimaal twintig euro krijgen klanten een gratis zelfbouwvliegerkit inclusief de rode plastic Dirk-tas. Deze kan met de kit worden omgebouwd tot vlieger.

Het idee voor de Dirk vlieger is afkomstig van kitevliegleraar Jack Brutschin. "Tijdens het wachten voor de kassa viel mijn oog op een baal Dirk-tassen. Die zak is gewoon een ikoon voor Dirk. Die zak moet toch kunnen vliegen, dacht ik. Samen met wat compagnons ben ik ermee aan de slag gegaan. De zak moest de zak blijven en de vlieger moest hufterproof zijn." Uiteindelijk is het een eenvoudige vlieger geworden, model sleetje.

De vliegleraar kwam in contact met de supermarktketen toen een van de Van den Broek broers een workshop 'reuzevlieger maken' bij hem volgde. Het gesprek kwam op de Dirk-vlieger en de gebroeders Van den Broek waren meteen enthousiast. Volgens Brutschin is de primeur in Nederland voor Dirk, maar bezit een ander bedrijf het patent op de zelfbouwvliegerkit. "Het wordt een rage, we krijgen nu al reacties van over de hele wereld."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!