Bert Bargboer treedt per 1 oktober aan als algemeen directeur van de DA Retailgroep. Hij volgt daar Robert van Twuijver op, die in de loop van de maand juni opstapte. Dat heeft de drogisterijketen gisteren bekend gemaakt.

Bargboer (42) was in zijn vorige functie werkzaam als algemeen directeur bij Lloyds Apotheken en bekleedde daarvoor diverse managementposities bij een andere drogisterijketen, Etos. Hij wordt bij het DA verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en positionering van de winkelformule. Zijn aandachtsgebieden worden de commerciële, logistieke en operationele divisies van de organisatie. Hij vormt het directieteam samen met Sytze Marseille, die begin dit jaar als directeur bedrijfsvoering bij de organisatie is aangetreden.

De DA Retailgroep is de overkoepelende serviceorganisatie achter 430 aangesloten DA winkels. De keten is de afgelopen elf jaar door de consument uitgeroepen tot de beste drogist van Nederland. De organisatie werd afgelopen april overgenomen door een groep van investeerders, onder aanvoering van Aletra Capital Partners.

Klik hier voor het persbericht