De complete directie van retailer Wehkamp heeft een metamorfose ondergaan. Naast de pas aangetreden algemeen directeur Paul Nijhof is ook de rest van de zeskoppige directie nieuw.

Paul Nijhof is sinds 2000 werkzaam bij Wehkamp. Eerst in de functie van directeur customer services & operations en vanaf 2006 tevens als operationele en commercieel directeur van Wehkamp Finance BV. Edith Meijer is fashion director, zij is jarenlang verantwoordelijk geweest voor het complete fashion-aanbod van HEMA; de afgelopen twee jaar was zij werkzaam als buying director bij Cool Cat.

Norbert Ruiter heeft binnen de Wehkamp-organisatie als merchandise manager ervaring opgedaan, evenals bij Scapino. Andries van Daalen was werkzaam bij V&D en Intres voor hij bij Wehkamp kwam werken als merchandise manager. Roelof Jousma was tot op heden in diverse functies bij Wehkamp werkzaam, onder andere op marketing en supply chain management; daarvoor werkte hij als senior consultant bij PricewaterhouseCoopers. Martine Ferment heeft directiefuncties bekleed bij onder meer Amazon.com en Vodafone.