De Eijerkamp Retail Groep neemt per 1 oktober Woonthemacentrum Van Ekeris in Veenendaal over. Tevens neemt Eijerkamp per 1 februari de Trendhopper XL vestiging in deze gemeente over. De overnames passen in de bedrijfsstrategie van het woonwinkelbedrijf om hun activiteiten naar het midden en westen van Nederland te versterken.

De aparte woonwinkels zijn op dit moment op twee verschillende locaties in Veenendaal gevestigd. Op termijn verhuist de Trendhopper-vestiging naar Van Ekeris, zodat klanten hun woonideeën onder één dak vinden.

“Na 35 jaren met veel enthousiasme in ons familiebedrijf te hebben gewerkt, was ik van plan over een paar jaar te gaan stoppen met werken”, aldus Hans van Ekeris, directeur/eigenaar. “Eerder dan gepland kwamen Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp met een goed bod op ons familiebedrijf. Wij zijn daar positief op ingegaan. We zijn blij dat juist een familiebedrijf met de woonbeleving in de genen ons bedrijf overneemt. Ook vind ik het belangrijk voor continuïteit te zorgen voor het team van medewerkers. Dat is door deze overname gewaarborgd.”

“Wij hebben op dit moment vier succesvolle woonformules – Eijerkamp, CILO, WoonZe en Trendhopper – in twee gemeentes”, zegt Hans-Jaap Eijerkamp, directeur van de Eijerkamp Retail Groep. “Met de overname van Van Ekeris breiden we onze activiteiten uit richting het westen van het land. Zo kunnen we nog meer onze nationale wooninspiratie voor onze klanten waarmaken.”