Drive-thru Bram Ladage mislukt

Na twee jaar testen stopt fritesketen Bram Ladage met een drive-thru vestiging in Vlaardingen. De Bram Drive blijkt niet te werken. “Het is de enige en ook de laatste Bram Drive van Nederland”, aldus Rocco Ladage, namens het bedrijf in het Algemeen Dagblad. Het idee was dat mensen frites vanuit hun auto zouden bestellen om direct op te eten of mee te nemen naar huis.

Klacht van consumenten was dat de friet die werd meegenomen naar huis bij thuiskomst slap was. Dat komt volgens Ladage doordat de keten met verse frites werkt die een hoger vochtpercentage heeft dan fabrieksfrites. Bovendien vielen de verkopen tegen omdat de gasten niet zien dat er patat wordt gegeten. Dat is wel het geval bij de andere vestigingen van de keten. “In de auto kun je het niet ruiken en je ziet ook geen andere mensen met een zak patat lopen”, aldus Ladage.

De keten gaat volgens de neef van oprichter Bram Ladage in de andere vestigingen back to basics, en dat is patat verkopen. “Pizza’s en andere dingen die we verkochten gaan ook weer uit het assortiment.” 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!