Selexyz en Van de Belt winnaars Retail Jaarprijs

Selexyx en Van de Belt Modewereld zijn de grote winnaars geworden van de Gouden Visa Retail Jaarprijs 2007. De formules werden tijdens het Retail Jaarprijs Gala, gisteren gehouden in Hilversum, gekroond tot respectievelijk Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel. Ook Smits Schoenen, BCC, Saton Optiek, Bouwmarkt-drive in Alex van Gruithuijsen, Grapedistrict, Jan Linders en de Bijenkorf vielen in de prijzen.

Volgens de tienkoppige vakjury is Selexyz een ‘frontrunner in de mondiale boekenbranche’. De keten werd door de jury verder geroemd om de toepassing van RFID-technologie op productniveau, de wijze waarop de winkels zijn omgetoverd tot multimediapaleizen, de integratie van functies en de combinatie van fysieke winkels met internetverkoop.

Van de Belt Modewereld werd gekozen tot Beste Zelfstandige Winkel. “Van de Belt Modewereld is een opmerkelijke winkel van een opmerkelijke onderneemster, die het durft de gebaande paden te verlaten”, aldus de jury. “Een spannende winkel, die uitnodigt op ontdekkingsreis te gaan.” De winkel in het Drentse De Wijk liet bij de uitverkiezing Konijnendijk Mode en Saton Optiek achter zich.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!