Ongewenste kerstcadeaus op internet

Honderden Nederlanders hebben hun kerstcadeaus op verkoopwebsite Marktplaats te koop aangeboden. Het zijn vaak spullen die de ontvangers al hadden, maar er zitten ook ongewenste presentjes tussen, aldus Marktplaats.nl.

Ook van de baas gekregen kerstpakketten vallen niet altijd in goede aarde. Zaterdag stonden er tientallen te koop op de website. Jeanine uit Maarssen biedt de inhoud van haar pakket aan: twee chocoladebekers, een boekje met chocoladerecepten, een chocoladecake, chocoladekoekjes, een handdoek en een massageset. “Ik hou niet van chocola en met de rest doe ik verder niets.”

Marktplaats heeft een goed jaar achter de rug. Het internetbedrijf, dat in 2004 door eBay werd overgenomen, zag het aantal geplaatste advertenties in 2007 stijgen met 20 tot 25 procent. Momenteel staan er meer dan 5,5 miljoen advertenties op de website. Met name de categorie diensten maakte een spectaculaire groei door. Het aantal door oppassers, schoonmakers of loodgieters geplaatste advertenties vertienvoudigde.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!