'Misselijke grap Albert Heijn-personeel'

Twee klanten van Albert Heijn in een winkelcentrum in Beverwijk hebben een uur vastgezeten. Zij moesten door de politie worden bevrijd, nadat vergeefs de hulp van het supermarktpersoneel was ingeroepen. Dit meldt De Telegraaf.

De Beverwijkse Janet Duijn schrijft op haar weblog dat ze samen met haar vriend een uur vast heeft gezeten. Het stel wilde vlak voor sluitingstijd nog een boodschap doen. “Het winkelcentrum sluit wanneer de AH sluit, maar de deuren waren al gesloten”, vertelt Duijn. Ze liepen terug naar de supermarkt waar inmiddels ook al de rolluiken dicht waren.

”Het fijne AH personeel reageerde niet op ons geklop op de rolluiken of ons geroep. Terwijl we de voetstappen, het gefluister en zelfs het gegiechel aan de andere kant wel konden horen”, schrijft Duijn op haar weblog.

Al lachend werd haar medegedeeld dat de rolluiken niet meer open konden. Het verzoek om de bewaking van het winkelcentrum te bellen werd lachend afgeslagen met ‘jullie zoeken het maar lekker uit’. De politie kwam het duo uiteindelijk bevrijden. Het personeel van de supermarkt was toen al verdwenen. Albert Heijn wilde woensdag niet reageren op het voorval.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!