‘Waar blijft mijn klant?’

De online talkshow Gouden Bergen staat vanavond in het teken van innovatie in retail en de hoofdvraag is ‘Waar blijft mijn klant?’. De uitzending is gratis te bekijken op www.goudenbergen.tv. Kijkers kunnen tijdens de uitzending, die vanavond om half negen begint, via de website vragen stellen aan de gasten en deelnemen aan de polls. 

Hoofdgast aan tafel bij presentator Herbert Blankensteijn is Bert Keizer van Capgemini. Ook Paul van Selms van UnitedConsumers, Marcel ten Holte van BusinessTrends Media en Rudolph van der Kraan, brands director van V&D, nemen plaats aan de discussietafel.

Bert Keizer zal onder meer praten over de invloed van trends in de toekomst van retail. “De snelheid van invloed en beïnvloeding door en tussen consumenten groeit in rap tempo en stelt de retail voor nieuwe uitdagingen. Belangrijker nog, voor de komende jaren vormen ingezette trends grote verschuivingen binnen het retaillandschap.”

Gouden Bergen TV is een 45 minuten durend onafhankelijk interactief internet tv-programma dat zich richt op ondernemers en professionals in innovatie, verandermanagement en technologie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!