Nieuwe producten veroorzaken nieuwe allergieën

Het aantal mensen met een voedselallergie neemt toe door de vele nieuwe producten in supermarkten. De hoeveelheid verschillende voedselallergenen groeit met de introducties van allerlei nieuwe tropische vruchten, groenten, kruiden, vissoorten en schelp- en schaaldieren.

Dat stelt allergie-expert Dr. Nicolette de Jong, die haar bevindingen zal toelichten tijdens de Allergiebeurs die op 29 februari en 1 maart in AHOY Rotterdam wordt gehouden. Volgens De Jong wordt de diagnose van een nieuwe voedselallergie bemoeilijkt doordat de oorzaak onduidelijk is en bestaande allergenen als koemelk of kippenei in eerste instantie als mogelijke oorzaak in beeld komen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!