C&A huurt Belgisch distributiecentrum

De Belgische dochteronderneming van modeketen C&A heeft een voorverhuurcontract getekend voor de huur van een distributiecentrum. De verhuurder van het centrum in Boom, een dorp tussen Brussel en Antwerpen, is AMB Property Europe.

Het Nederlandse concern wil zijn distributiecapaciteit in België flink uitbreiden. Het winkelbedrijf huurt twaalfduizend vierkante meter in het nieuwe centrum, dat in het tweede kwartaal van 2008 wordt opgeleverd. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

C&A nam de voorbije jaren onder meer de ketens Marca en Superconfex over en opende een flink aantal nieuwe winkels. Het aantal winkels in België en Luxemburg steeg sinds 2001 van 36 naar 113, zo schrijft het de Belgische online krant Het Belang van Limburg.

“In 2007 bereikte het distributiecentrum zijn maximumcapaciteit. Voor 2008 staat er nog een reeks nieuwe winkels op het programma en we starten ook met de eerste schoenenwinkels”, zegt An van den Wijngaerde, nationaal distributiemanager bij C&A België. “Daarom is besloten een tweede distributiecentrum te openen in de buurt van het huidige.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!