Cinderella in handen investeringsmaatschappij

De schoenwinkelketen Cinderella wordt deze week naar verwachting overgenomen door een investerings- en participatiemaatschappij. De investeerders mikken op verjonging van de uitstraling en collecties van de formule. Dat meldt Schoenvisie in zijn nieuwsbrief woensdag. De naam van de investeerder wordt niet genoemd in de berichtgeving.

De 22 winkels van Cinderella ondergaan een restyling. De vestiging in Den Haag is inmiddels volledig verbouwd en is 20 maart jongstleden heropend. De investerings- en participatiemaatschappij heeft eveneens belangen in de Sneakers-keten, bericht Schoenvisie. Beide ketens zullen hun eigen uitstraling naar buiten hebben, maar in de backoffice worden wel synergie-effecten verwacht.

Zowel met Sneakers als met Cinderella zijn groeidoelstellingen geformuleerd. Sneakers heeft onlangs in Keulen haar eerste vestiging in Duitsland geopend, waarmee de verwachte jaaromzet op meer dan 20 miljoen is begroot. Voor Cinderella, met een huidige omzet van circa 15 miljoen, zijn vergelijkbare groeidoelstellingen geformuleerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!