Nederlander eet meer vis

De consumptie van vis en schaal- en schelpdieren in Nederland is vorig jaar gegroeid tot ruim 55 duizend ton. Dat is zo’n 3,4 kilo per persoon, berekende het Nederlands Visbureau. Pangasius, zalm en diepvriesvis behoren tot de top drie.

Volgens het bureau ging in totaal voor 489 miljoen euro vis over de toonbanken, ongeveer dertig euro per persoon. Dat was vijf procent meer dan in 2006. In 91 procent van de gezinnen komt wel eens vis op tafel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!