Meubelgigant gaat voor vijftig kamerzetels

Martin van Gils, de man achter woonpromenade Van Gils in Oldenzaal, wil de landelijke politiek veroveren. Met zijn Sociaal Liberale Partij Nederland mikt hij op liefst vijftig zetels in de Tweede Kamer. “Dat is geen luchtfietserij, maar realistisch. Ik heb een missie. Niemand kan mij daar bij stoppen”, zegt Van Gils in regionaal dagblad De Twentsche Courant Tubantia.

De Sociaal Liberale Partij Nederland wil de successierechten afschaffen. “Daarnaast zorg ik voor eten en werk, voor goede gezondheidszorg en kom ik op voor 65-plussers”, stelt Van Gils. Op de rest van het programma wil de ondernemer nog niet voorruit lopen.

De meubelmagnaat ruimt binnen zijn partij geen plek in voor politici van bestaande partijen. “Die komen niet in aanmerking, want die hebben nog niets gepresteerd.” Rita Verdonk kon vorig jaar nog op de steun rekenen van Van Gils, daar komt hij nu van terug. “Ik wil niet meer bij Rita Verdonk horen. Die richt zich alleen op vastgoedhandelaren en dat zijn allemaal graaiers. Dat geldt ook voor Wilders, die gokt ook op het geld. Bovendien heb ik niets tegen buitenlanders, mits zij zich houden aan onze normen en waarden.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!