Osborn ontwerpt collectie voor CoolCat

De Nederlandse modeontwerpster Judith Osborn heeft in Peter Blokker een nieuwe business partner gevonden. Blokker is onder meer eigenaar van DW Retaildesign. Samen gaan zij het merk ‘Judith Osborn’, zowel nationaal als internationaal, op de kaart zetten.

Judith Osborn is na het overlijden van haar man en het faillissement van haar bedrijf geholpen door haar goede kennis Peter Blokker. Hij heeft de rechten en andere intellectuele eigendommen op het merk ‘Judith Osborn’ overgenomen en daar een heel nieuw bedrijf voor opgezet.

Een eerste resultaat van de succesvolle samenwerking is een speciale collectie voor Cool Cat. In de zestig grootste Cool Cat winkels in Nederland wordt een shop-in-shop gerealiseerd voor de presentatie van de ‘Judith Osborn-collectie', die vanaf donderdag 8 mei  te koop zal zijn. Vanaf januari 2009 zal een nieuwe collectie in zo’n 130 winkels verkrijgbaar zijn, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Dan wordt aan de kleding ook een complete schoenenlijn toegevoegd. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!