easyFairs SHOP: The complete retail solution

Op 17 en 18 september wordt in Utrecht de beurs easyFairs SHOP gehouden. Afgelopen editie exposeerden 120 bedrijven hun oplossingen voor de retail sector. easyFairs SHOP is door de markt met open armen ontvangen en dat is te merken in de grote interesse in de editie van 2008: acht maanden voor de beurs is meer dan de helft van de beursvloer al bezet. Vandaar ook het voornemen om de editie in 2008 nog groter te maken, met meer dan 200 stands.

De opmars van webwinkels, instant stores, toenemende vergrijzing, branchevervaging en het one-stop principe bij supermarkten. Het zijn allemaal trends en ontwikkelingen die de retailsector aansporen tot innovatie, verbetering en het stroomlijnen van de huidige concepten en winkelformules.

Bezoekers van easyFairs SHOP willen zich laten informeren over nieuwe trends en oplossingen op het gebied van winkelinrichting, interieurbouw, instore communicatie, Point-of-Sale (POS), beveiliging, displays, winkel- en etalagematerialen én vloeren en verlichting. Ook winkelconcept- en formuleontwikkelingen en financial solutions komen uitgebreid aan bod.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!