AH komt met langverwachte EK-actie

Albert Heijn heeft zijn langverwachte EK actie bekendgemaakt. De supermarktketen vervangt de succesvolle Wuppies van het WK in 2006 door Welpies, zo meldde het bedrijf woensdag in een persbericht.

In totaal 24 miljoen Welpies worden voor en tijdens het EK verspreid in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Naast Welpie zijn 700 duizend Mega Welpie-knuffels en 200 duizend Welpie-caps beschikbaar.

“Welpie is een herkenbare, vriendelijke, aaibare mascotte die overal opgeplakt kan worden”, aldus Sander van der Laan, commercieel directeur van Albert Heijn. Vanzelfsprekend wordt de actie geïntroduceerd door supermarktmanager Harry. De tv-commercial is vanaf 1 juni dagelijks op alle zenders te zien.

Klanten van Albert Heijn krijgen bij elke 15 euro aan boodschappen een Welpie cadeau in de kleur rood, wit, blauw of oranje. Aan elke Welpie zit een spaarstaart. Wie drie punten bijeen heeft gespaard kan een Welpie-Cap kopen voor 3,99 euro of een Mega Welpie-knuffel voor 2,99 euro. AH to go en de AH.nl webwinkel doen ook mee aan de actie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!