KPN praat met Apple over iPhone

Telecomprovider KPN is met Apple in gesprek over de introductie van de iPhone in Nederland. Dat heeft een woordvoerder van KPN dinsdag bevestigd. Ons land behoort tot een kleine groep Europese landen waar het toestel nog niet is aangekondigd.

Volgens de woordvoerder lopen de gesprekken al enkele maanden. "Het is logisch dat Apple in ieder land naar de marktleider kijkt", laat hij weten. Hij zegt niet te weten of KPN als enige met het bedrijf in gesprek is. Ook kan hij niet zeggen of en wanneer de onderhandelingen tot een overeenkomst zullen leiden.

Het nieuws komt op de dag dat telecombedrijf TeliaSonera bekendmaakte de iPhone 'later dit jaar' te gaan aanbieden in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Estland, Letland en Litouwen. Eerder werd de telefoon al geïntroduceerd of aangekondigd in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, België, Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië, Griekenland en Turkije. Nederland is daarmee een van de weinige landen in Europa waar over de beschikbaarheid van de iPhone nog niets bekend is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!