Hypotheker en t for telecom winnen Franchise Trofee

De Hypotheker en t for telecom zijn de winnaars van de NFV Franchise Trofee 2008. De prijs werd voor de zevende keer uitgereikt en is de enige vakprijs die de franchisewereld kent.

De NFV Franchise Trofee is bedoeld als een expliciete erkenning van franchiseformules die op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid een uitstekend trackrecord bezitten. In de categorie formules met een trackrecord van minder dan tien jaar in franchise waren genomineerd Eye wish Groeneveld, Sunday’s en t for telecom. In de categorie formules met een trackrecord van langer dan tien jaar in franchise waren genomineerd Groenrijk, De Hypotheker en The Read Shop.

“Een geweldige beloning voor de franchiseraad, de franchisenemers en natuurlijk mijn team, dat we in zo'n korte tijd zijn opgevallen met onze succesvolle aanpak”, jubelde Willem Veenstra van t for telecom. Ook De Hypotheker was erg in zijn nopjes met de erkenning. "De Trofee is voor ons een erkenning voor de inspanningen die we de laatste twintig jaar hebben gedaan om De Hypotheker op een goede manier in de markt te positioneren", aldus Kees Seip van De Hypotheker.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!