Makro opent 17e vestiging

Groothandelsketen Makro opent eind dit jaar haar zeventiende vestiging in Nederland. Het filiaal wordt gerealiseerd in Dordrecht en de bouwwerkzaamheden gaan komende maand van start.

De opening van de nieuwe vestiging past binnen de expansieplannen die moederbedrijf METRO Cash & Carry Nederland de komende jaren heeft met Makro, aldus een reactie in het persbericht. “Makro vernieuwt. De afgelopen anderhalf jaar zijn wij intensief bezig geweest met de aanscherping van onze Makro-formule voor professionele afnemers”, aldus Milo Laseur, directeur marketing van METRO Cash & Carry Nederland. “Veel van onze versafdelingen zijn vernieuwd en we hebben specifieke aandacht besteed aan onze horecaklanten. Daarnaast hebben we kritisch gekeken naar ons assortiment en hierin diverse veranderingen aangebracht. Deze vernieuwingen maken het mogelijk om verder te groeien in Nederland.”

Het bedrijf houdt bij het kiezen van locaties rekening met de file-problematiek in Nederland. Laseur: “Als ik kijk naar de fileproblematiek in ons land, dan zie ik nog mogelijkheden voor diverse locaties voor Makro-vestigingen in Nederland. We zoeken met nieuwe vestigingen onze afnemers op, waardoor zij minder reistijd kwijt zijn bij de inkoop van hun producten. De nieuwe vestiging in Dordrecht past binnen deze visie.”

De vestiging in Dordrecht zal het volledige assortiment van Makro voeren en gaat werkgelegenheid bieden aan circa 300 werknemers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!