‘We zijn de markt altijd een stap voor’

“Ik ben niet zo’n jobhopper”, zegt Paul Bringmann met veel gevoel voor understatement. Al sinds 1987 voert hij La Place aan, de horeca- en foodtak van V&D. Onvermoeibaar blijft hij de formule voeden met frisse ideeën, vers als de ingrediënten die de basis vormen van La Place, dat met de Mangerie inmiddels ook een groeiende retailpoot kent.

Het gehele interview kunt u lezen in de juni-editie van RetailTrends. Deze is vanaf donderdag verkrijgbaar.
Een jaar- of proefabonnement op RetailTrends? Klik hier

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!