Te huur: handtassen

Tassencentrales naar Amerikaans voorbeeld doen hun intrede op de Nederlandse markt. Via de webwinkels van het Nederlandse Cosmo Luxury Bags en het Franse Sacdeluxe kunnen modebewuste vrouwen die het niet al te breed hebben een dure tas van bijvoorbeeld Prada, Louis Vuitton of Chanel huren. De huurprijs varieert van twintig tot driehonderd euro per maand.

Consumenten kunnen, naast de kleur, prijsklasse en merk, op de website aangeven of zij een zakelijke, trendy, sportieve of klassieke tas willen. Vervolgens verschijnen de tassen die aan de criteria voldoen. Wie bestelt, heeft binnen twee dagen het gewenste exemplaar in huis.

Om in te spelen op de groeiende populariteit van tassen, heeft een aantal winkelketens die onder de hoede van Hoogenbosch Retail vallen gezamenlijk een tassenwebshop in het leven geroepen: ikzoekeentas.nl. “We zijn de webwinkel begonnen vanwege de enorme interesse van de klant in tassen”, vertelt woordvoerder Joost Cornelissen. “De gemiddelde Nederlandse vrouw koopt er twee a drie per jaar.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!