Aandacht automatisering op easyFairs SHOP

De tweede editie van de beurs easyFairs SHOP wordt op 17 en 18 september in Utrecht gehouden. Tijdens de beurs is een hoofdrol weggelegd voor duurzaamheid en innovatie. Ook wordt op de beurs veel aandacht geschonken aan betere beveiliging en automatisering. Om die reden wordt op de beurs een speciaal ‘Beveiliging en ICT-eiland’ ingericht.

Bovendien zal tijdens de beurs de ADT Retail Award 2008 worden uitgereikt. Deze award zal gaan naar de retailorganisatie die in het afgelopen jaar het meest innovatief is gebleken op het gebied van elektronische beveiliging en criminaliteitsbeheersing.

Afgelopen editie exposeerden 120 bedrijven hun oplossingen voor de retail sector. Bezoekers van easyFairs SHOP willen zich laten informeren over nieuwe trends en oplossingen op het gebied van winkelinrichting, interieurbouw, instore communicatie, Point-of-Sale (POS), beveiliging, displays, winkel- en etalagematerialen én vloeren en verlichting. Ook winkelconcept- en formuleontwikkelingen en financial solutions komen uitgebreid aan bod.

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op easyFairs.com/SHOP-NL.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!