Valk Software en Aspos slaan handen ineen

Specialist in winkelautomatisering Aspos gaat samenwerken met branchegenoot Valk Software. Voor Aspos betekent dit een aanzienlijke versterking van de marktpositie en Valk Software breidt op zijn beurt het productportfolio uit met een ASP- of webbased kassasysteem.

“ASP-software is inmiddels niet meer weg te denken uit de retail”, vertelt Pieter Verboom, algemeen directeur van Aspos. “Typerend zijn de lage operationele kosten, goede beheersbaarheid en grote flexibiliteit. Enkele jaren geleden startten wij met de ontwikkeling van een kassaoplossing op basis van ASP-software. Dat houdt in dat een lokale kassa op de winkelvloer via internet verbinding maakt met een centrale server, waarop alle gegevens zich bevinden. Daardoor is alle informatie over bijvoorbeeld omzet, verkopen en voorraden gemakkelijk online toegankelijk. Bovendien blijft de benodigde apparatuur in de winkel beperkt tot een aantal eenvoudige terminals met internetverbinding.”

Ook Valk Software onderkent de voordelen van ASP-kassaoplossingen. “Daarom betekent een samenwerking met ASP-specialist Aspos een uitstekende aanvulling op het bestaande productportfolio”, vertelt Robert Valk van Valk Software. “Maar er is zeker sprake van een wisselwerking.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!