Nieuw winkelcentrum op Brussels Airport

In Pier A op Brussels Airport is donderdag een nieuw winkelcentrum geopend, met in totaal twintig nieuwe winkels, bars en restaurants. De vernieuwingen zijn gebaseerd op de resultaten van een marktstudie waarbij de reizigers hun wensen en voorkeuren konden aangeven. Dagelijks verwerkt Pier A zo’n vijftigduizend passagiers, vooral reizend naar bestemmingen binnen Europa, meldt Luchtvaartnieuws.nl.

"We willen onze passagiers de merken en concepten aanbieden waar ze zelf om vragen”, zegt Wilfried Van Assche, CEO van Brussels Airport. “Het klassieke aanbod van duty- en taxfree wordt aangevuld met een gevarieerde keuze aan internationale winkelketens en Belgische merken die ook ver buiten onze grenzen bekendheid genieten."

Diverse internationale merken, zoals Esprit, Massimo Dutti, Samsonite en Puma hebben in Pier A een eigen winkel. Ook is er een Chocolate Shop. Met de verkoop van 850 ton Belgische chocolade was Brussel Airport in 2007 naar eigen zeggen het belangrijkste verkooppunt van chocolade ter wereld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!