Etos opent 500ste winkel

Drogisterijketen Etos heeft haar vijfhonderdste winkel in Nederland geopend. De winkel is te vinden aan de Amsterdamse Sloterkade. 

"Onze groei zie je niet alleen in het aantal winkels, maar óók in de kwaliteit die we leveren", vertelt Jan van Dam, algemeen directeur van Etos. “De consumenten weten inmiddels dat ze bij Etos terecht kunnen voor een breed en actueel assortiment in de A-merken en het eigen Etos merk, in een nette winkel met deskundig en vriendelijk personeel. En natuurlijk alles tegen een scherpe prijs.”

De afgelopen maanden had Etos al een ander feestje gevierd: voor het eerst in haar 75-jarige bestaan won de drogisterijketen de verkiezing tot ‘Beste drogist van Nederland’. Etos stootte daarmee niet alleen DA van de eerste plaats, maar was ook de enige drogist die door het jaarlijkse consumentenpanel van GfK Panel Services op alle onderzochte punten hoger werd gewaardeerd dan vorig jaar. Van Dam: “Dit resultaat is een bekroning van onze inspanningen van Etos om de winkelformule te vernieuwen en te verbreden.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!